Optimalisatie van jouw website om beter gevonden te worden in Google

Online leeromgeving

jouw eigen cursusomgeving

Je hebt een mooie website en een fijn bedrijf maar je wil verder groeien. Je wil jouw kennis overbrengen op andere. Een online leeromgeving is dan precies wat je nodig hebt! 

Op basis van je eigen website wordt de vormgeving van de leeromgeving gemaakt zodat alles mooi op elkaar aansluit. 


Ja, ik wil ook een (nieuwe) leeromgeving!

Werkwijze

Voorbeeld leeromgeving

Bekijk eerst de voorbeeld leeromgeving van Assisted by Puck. Zo krijg je een goed beeld van hoe de basis van jouw leeromgeving eruit kan zien!

Let op! De leeromgeving is gemaakt o.b.v. de oude vormgeving van de website. Daarom sluit hij op dit moment (nog) niet aan bij de hoofdwebsite qua vormgeving. Bekijk de voorbeeld leeromgeving

Kennismaking

Om te weten wat jij nodig hebt voor jouw cursusomgeving hebben we eerst een kennismaking. Daarin kunnen we je wensen bespreken.

Ontwerp

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik maak een PDF bestand met een design waarna je feedback kunt geven. Vervolgens verwerk ik de feedback weer in het ontwerp zodat het aansluit bij jouw wensen.

Bouwen

Als het ontwerp akkoord is ga ik de leeromgeving bouwen. Als de teksten voor de deadline zijn aangeleverd vul ik ook de teksten voor je in. Doe je dit liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

Feedback

Bekijk de leeromgeving goed en geef alle feedback door. Deze ga ik dan weer verwerken waardoor de omgeving precies voldoet aan jouw wensen.

Publicatie

Als alles gebouwd en goedgekeurd is gaan we de cursusomgeving verhuizen naar je eigen domeinnaam. En dan is jouw leeromgeving klaar! 🙂

Portfolio

deze websites en leeromgevingen heb ik gemaakt

Hieronder een grip uit mijn portfolio. Een online leeromgeving ontwerp wordt gemaakt op basis van de branding van de hoofdsite zodat alles mooi één geheel is. Voor een webdesign maak ik een geheel nieuw ontwerp.


Online leeromgeving – De Happy Creator

Online leeromgeving – Jouw Boekhoudcoach

Website – Doula Beau

Online leeromgeving – Marijke Wielink Coaching


Website – An Interieurontwerp

Website – Smeets & Weijmer Notarissen

Online leeromgeving – Tiny Tweaks Academy

Website – Vida Coaching Breda

Online leeromgeving – Karlijn Bluijs

Website – Little Buddha Baby SPa

Online leeromgeving – Moeder Moed Academie

Website – Studio Mindful by Amy

Leeromgeving

met WordPress en Learndash
€899

549
excl. BTW