Portfolio

Dit is olie

Koppeling LaPosta met Divi - Inschrijven nieuwsbrief via een popup.

Super!!

Ik kreeg iets op m’n website niet voor elkaar, dus een technisch VA is wat je dan moet hebben. Echt super fijn, ze had het vlot voor elkaar (terwijl ik dagen had zitten klooien en het mij niet was gelukt). Als je een bedrijf hebt, kan je je tijd beter besteden aan dingen waar je goed in bent.

• Uitbesteden is echt geweldig voor dingen die jezelf teveel tijd kosten! •

Puck is een mega aanrader!


Hanneke – Dit is Olie

www.ditisolie.nl

Website – www.doulabeau.nl

Puck is een hele fijne VA met hart voor haar werk. Ik heb het als heel prettig ervaren hoe Puck met mij meedacht over de invulling van de website. Ik leverde lettertypes, kleuren en foto’s aan en Puck maakte daarmee in no-time een fijne en passende opzet. Na het aanleveren van de teksten hebben we de website samen verder ingevuld. Ik ben onwijs blij met en trots op het resultaat! Ik raad Puck zeker aan als VA. Ze is heel vriendelijk, creatief, denkt graag mee en staat open voor ideeën en feedback. Daarnaast werkt ze heel gestructureerd en houdt ze mij goed op de hoogte van evt. wijzigingen die wenselijk of noodzakelijk zijn. Heel erg bedankt Puck!


Beau – Doula Beau

www.doulabeau.nl

Leeromgeving laten maken in WordPress met Learndash

Superblij ben ik met deze online omgeving. Puck heeft mij van A tot Z ontzorgd en in korte tijd een heel gave omgeving neergezet. De contacten met haar waren erg prettig en ook de vragen die ik stelde via de mail werden vlot beantwoord. Het aanleveren van de teksten en ze dan terugzien in de online omgeving geeft echt een kick. Het ziet er professioneel uit en het resultaat mag er zijn: het sluit heel mooi aan bij mijn website! Ik kijk terug op een fijne samenwerking, niets was Puck teveel. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Marijke – Marijke Wielink Coaching

www.marijkewielink.nl

Webdesign – www.studiomindful.nl
Villarida - Gastoudercoach

E-mailmarketing + koppeling met de website voor een e-book

Puck heeft mij zo ontzettend goed geholpen met mijn Funnels! Daar waar mijn hoofd ontplofte, kwam Puck om mij weer in de chill modus te brengen😅 en hoe?! Ze reageert super snel, ook al is t niet haar werkdag, toch appt ze me even om aan te geven dat ze er vd week mee aan de slag gaat ♥️

Ze heeft mijn Funnels in elkaar gezet, zodat ik zelf verder kan en daarbij heeft ze ook nog wat aan mijn website gesleuteld. Puck is heel fijn om mee samen te werken & ik ben dan ook heel blij dat ik haar ben tegengekomen.

Lara – Villarida
www.villarida.nl

Online Leeromgeving met Learndash
Stichting Babyspullen

Website onderhoud + Mailblue taken

Als vrijwilliger voor Stichting Babyspullen help ik ze als technisch VA. Zo pas ik de bestaande website aan met nieuwe content, evenementen, vacatures etc.

Wanneer er een nieuwe campagne komt bouw ik de website en zorg ik ervoor dat alles goed gekoppeld staat om bijvoorbeeld donaties te kunnen ontvangen.

Stichting Babyspullen
www.stichtingbabyspullen.nlwww.babyspullenbestie.nl

Leeromgeving laten maken met Learndash

Leeromgeving – www.academy.relateonline.nl

Tijdens het eerste gesprek had ik meteen een goed gevoel bij Puck. Zij gaat het voor me regelen, ik kan het loslaten en me focussen op waar ik goed in ben. Zo heerlijk. Volgens mij heb ik nog nooit zo snel ‘ja’ gezegd tegen iemand.
Ik had eerst zelf een poging gewaagd om een leeromgeving op te zetten in WordPress (ik had mijn website ook zelf gemaakt, dus dit moest ook wel lukken dacht ik). Ik merkte echter al snel dat het me veel tijd zou gaan kosten om de techniek te snappen en alles (professioneel en strak) op te zetten. Tijd die ik liever anders besteedde. Ik voelde de frustratie oplopen en na een paar dagen besloot ik dat ik hulp nodig had. Toen zag ik diverse online Business Babes (Facebook groep) verwijzen naar Puck dus ik besloot haar een berichtje te sturen.
En wat heb ik een waar voor mijn geld gekregen. Zoveel dat ik me er bijna schuldig over voel. Ze heeft het super compleet en professioneel opgezet. Mijn perfectionisme weerhoudt me er nog wel eens van om hulp in te schakelen, maar dit had ik zelf echt niet beter gekund. Sterker nog, dit had ik niet gekund.
Alles mooi in mijn huisstijl. Wat ik nog aangepast wilde hebben werd vlot verwerkt en ze ging op zoek naar mogelijkheden bij de ideeën die ik had. Toen er technisch even iets niet lekker liep was ze er supersnel bij om het op te lossen. Ik maakte me toen ook totaal geen zorgen, ik wist dat ze het voor me zou regelen. Hele fijne samenwerking, echt een aanrader!


Linda – Relate Online

Leeromgeving – www.moedermoedacademie.nl

Moeder Moed - Anke Velstra - Doula - Bevallen
't Witte Huys Interieuradvies - Interieurstylist

Geweldig geholpen door Puck!! Ik heb een eigen website, maar ik ben echt een leek op dat gebied. Ik kon niemand vinden die me op een duidelijke manier kon uitleggen hoe ik mijn eigen website gemakkelijk aan kan passen, totdat ik Puck tegenkwam.
Ze legt het in voor mij begrijpelijke taal uit in begrijpelijke stappen, zodat ik er zelf mee aan de slag kan gaan.
Zeker een aanrader!

Maartje – Maartje
www.wittehuys-interieur.nl