Optimalisatie van jouw website om beter gevonden te worden in Google

Webdesign

jouw website op maat gemaakt

Je hebt een pagina op verschillende social media kanalen maar je wil ook een website die precies laat zien wie je bent en wat je doet. Maar, waar begin je dan? Ik ga jou helpen! Samen kijken we naar jouw wensen en zorgen we ervoor dat jouw ideale klanten alles kunnen vinden op jouw eigen website.


Ja, ik wil ook een (nieuwe) website!

Werkwijze

Kennismaking

Om te weten wat jij wil uitstralen met jouw website hebben we eerst een kennismaking. Daarin kunnen we je wensen bespreken.

Ontwerp

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik maak een PDF bestand met een webdesign waarna je feedback kunt geven. Vervolgens verwerk ik de feedback weer in het ontwerp zodat het aansluit bij jouw wensen.

Bouwen

Als het ontwerp akkoord is ga ik de website bouwen. Als de teksten voor de deadline zijn aangeleverd vul ik ook de teksten voor je in. Doe je dit liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

Feedback

Bekijk de website goed en geef alle feedback door. Deze ga ik dan weer verwerken waardoor de website precies voldoet aan jouw wensen.

Publicatie

Als alles gebouwd en goedgekeurd is gaan we de website verhuizen naar je eigen domeinnaam. Heb je al een eigen hosting? Dan verhuizen we de website daar naartoe. Heb je nog geen hosting? Dan heb je de mogelijkheid om hem bij Assisted by Puck onder te brengen.

Portfolio

deze websites heb ik gemaakt

Hieronder een grip uit mijn portfolio. Een online leeromgeving ontwerp wordt gemaakt op basis van de branding van de hoofdsite zodat alles mooi één geheel is. Voor een webdesign maak ik een geheel nieuw ontwerp.


Website – Doula Beau


Website – An Interieurontwerp

Online leeromgeving – Jouw Boekhoudcoach

Website – Smeets & Weijmer Notarissen

Website – Vida Coaching Breda

Online leeromgeving – Karlijn Bluijs

Online leeromgeving – De Happy Creator

Website – Little Buddha Baby SPa

Online leeromgeving – Moeder Moed Academie

Online leeromgeving – Marijke Wielink Coaching

Online leeromgeving – Tiny Tweaks Academy

Website – Studio Mindful by Amy

Webdesign Basic

o.b.v. een Elementor template
€449

299
excl. BTW

Snel

Webdesign Plus

Uniek design
€699

499
excl. BTW